Soutěž o vánoční balíček uzenin Schneider Selection

Soutěž o vánoční balíček uzenin Schneider Selection

Gyulai klobása krájená 75g Selection CMYK

Vánoce se blíží a vy už se těšíte na bramborový salát? Zkuste jej letos připravit jinak, do salátu přidejte vynikající uzenou klobásou Gyulai od Schneider Selection.
Uzená klobása s jemnou chutí papriky je vyrobena podle tradiční maďarské receptury, nese hrdě jméno města Gyulai, ze kterého tajná receptura pochází. Obsahuje 150 gramů masa na 100 g hotového výrobku a ozdobí každý sváteční stůl například v podobě chutných jednohubek. S přípravou si nemusíte dělat velké starosti, klobása se prodává již nakrájená na kolečka: stačí připravit pečivo, jednoduše pokrýt dle chuti klobásou a dozdobit třeba okurkou. K dostání v prodejnách Tesco za doporučenou prodejní cenu 32,90 Kč (100 g).

 

Co můžete vyhrát? 3 x balíček s uzenou klobásou Gyulai Schneider Selection a dalšími uzeninami Schneider. Hodnota jednoho balíčku je přibližně 500 korun.

 

Soutěžní otázka: Z kolika gramů masa na 100 g hotového výrobku je vyrobena klobása Gyulai od Schneider Selection ?
a) 100 g
b) 150 g

www.schneider-group.cz

 

www.JakNaVelkeVeci.cz

 

 

 

Pište pod heslem "schneider"" na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.do 8. prosince 2017

Nezapomeňte uvést celé jméno, adresu a telefonní číslo.
Výherce budeme kontaktovat mailem.

 

bramborovy salat 1

Bramborový salát jinak
Na 4 porce budeme potřebovat:
1 kg brambor (my jsme použili Marabel)
2 lžíci červeného vinného octa
1 lžíci francouzské hořčice
1 lžíci hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
100 ml řepkového oleje
30 ml plnotučného mléka
1 cibuli
100 g Gyulai klobásy Schneider Selection
20 g listové petržele
20 g kopru
sůl, pepř

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Za tepla oloupeme a nakrájíme nožem na větší kousky. Připravíme si dresink: do vyšší nádoby vložíme med, ocet, sůl, francouzskou hořčici, olej a mléko. Mixér ponoříme dovnitř a rozmixujeme. Směs zhoustne jako majonéza. Dochutíme dle libosti a přidáme hrubozrnnou hořčici. Smícháme s nasekaným koprem, petrželí a dohněda opečenou cibulí. Nakonec přimícháme klobásu a poklademe nahoru na talíř. Vše ozdobíme koprem, petrželí a ihned servírujeme. Salát je totiž nejlepší ještě teplý! Dobrou chuť.
 
Zdroj: www.ohmychef.cz

 

 

15. prosinec 2017
Dnes má svátek Radana a Radan

Počasí


 

IMG 5592

jota

 

banner Luxor1

 

 bustourist