Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Peče celá země - Jahodové indiánky s vlčím mákem

V Ola kala představil kreativní ředitel České televize Petr Mühl novinky z cukrářské soutěže, která se brzy objeví na televizní obrazovce. Zároveň měli redaktoři možnost vyzkoušet si pečení pod vedením porotců. Dařilo se a chutnalo všem. Vyzkoušejte tento známý recept s celou rodinou.

IMG 4785 2

V Ola Kala se pekly Jahodové indiánky s vlčím mákem

Buflery: 40 g cukr krupice, 3 ks vejce M, 10 g kukuřičný škrob, 20 g voda, 70 g hladká mouka

Z bílků, vody a cukru ušleháme pevný sníh. Nepřešleháme. Rukou lehce vmícháme žloutky, nakonec zlehka mouku a škrob.
Mícháme rychle ale opatrně, aby nám hmota nezřídla. Hmotou naplníme cukrářský sáček s hladkou kulatou trubičkou a na plech vyložený papírem stříkáme piškoty o průměru asi 4 cm. Pečeme pomalu při 170 ° C dozlatova. Necháme zcela vychladnout.

Jahodový sníh s vlčím mákem: 75 g bílků, 75 g pyré z jahod, 2 g kyseliny citronové, 300 g cukru krupice, 100 g voda, pár kapek esence vlčího máku.
170 g cukru přivedeme pomalu k varu s vodou a vaříme až na teplotu 118° C. Pyré s bílky a kyselinou vyšleháme dotuha za postupného přidávání zbylého cukru. Uvařený cukr a pevný sníh musí být hotový zároveň. Tenkým pramenem rozvar za stálého šlehání nalejeme do sněhu a vyšleháme dotuha. Dochutíme esencí.

Poleva: 500 g bílé čokolády, 75 g kakaového másla. Ve vodní lázni rozpustíme kakaové máslo, přidáme čokoládu a rozpustíme. Použijeme při asi 35 ° C.

Na zdobení: sušená růže plátky, stříbrné třpytky ve spreji.

Na upečené a vychladlé piškoty stříkáme sáčkem s velkou hladkou trubičkou vlažnou sněhovou hmotu do tvaru indiánků se širokým základem. Necháme v pokojové teplotě zaschnout a zchladnout. Po zaschnutí namáčíme v čokoládě a dozdobíme sušenými květy a třpytkami.

IMG 4777 2

 

Zdroj, foto: ČT, redakce

2. prosinec 2022
Dnes má svátek Blanka

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek