Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Jaro v kuchyni se značkou TEFAL

Příroda se pomalu, ale jistě probouzí ze zimního spánku, sluníčko začíná hřát, vše se krásně zelená a pučí. Jaro je tady! A nejen za okny, ale také na talíři. Jarní vylepšení jídelníčku dokáže tělo nabít energií a celkově se budete cítit naprosto skvěle. Jenže jak správně na to, a jaké suroviny jsou do takového jídelníčku nejvíce vhodné? Nechte se inspirovat…

Tefal G2551902 Unlimited Wokpan image

Změna skladby jídelníčku je s přicházejícím jarním počasím tou nejlepší cestou, jak tělo správně nastartovat a povzbudit. Kvalitními potravinami pak dokážete vykouzlit báječná jídla plná svěžesti a chutí. Především je vhodné zařadit zelené suroviny, které obsahují velké množství důležitých vitamínů – čerstvý špenát, medvědí česnek, kopřivy a bylinky. To, a další odborné tipy jsme si pro vás připravili s našimi experty!
„Po zimě plné nenaplněných předsevzetí zde máme jaro, kdy většina z nás zjišťuje, jak tristně na tom jsme. Přes zimu se nám nepovedlo snížit hmotnost, zlepšit své zdraví ani psychickou kondici…a plavková sezóna se neúprosně blíží. Ovšem pro většinu z nás nestačí pouze přeleštit okna, musíme začít od rekonstrukce základů – a tedy přenastavit v hlavě naše vnímání stravovaní i aktivního trávení volného času. Začít stavět nový dům, respektive v našem případě přepsat a začít tvořit náš nový příběh, což je ta zásadní změna, a s novou jarní energií na to ten vhodný čas,“ popisuje Petr Havlíček výživový specialista.

Den s Tefalem @pavlinalubojatzky

„Ještě předtím, než si dopřejeme s Martinem velkou snídani, čeká nás procházka s naším pejskem. Dny máme nabité, a tak už dávno víme, že zdravá a vyvážená strava nám pomáhá všechno zvládnout. S úsměvem. Často skáčeme od kuchařky k online kurzům a končíme sekáním trávy, ale každý takový den milujeme, dokud můžeme být všichni tři spolu“.

 

Jarní menu podle šéfkuchaře Ondry Slaniny
Filet z candáta v makové krustě s chřestem na másle a jemnou koprovou omáčkou

filetdenisatefal 2

•    600 g filetu z candáta
•    100 g nemletého máku
•    Sůl
•    60 g másla

•    400 g chřestu
•    80 ml bílého vína
•    1 ks cibule
•    1 snítka tymiánu
•    Sůl
•    Pepř

•    100 g žloutků
•    150 ml bílého vína
•    Sůl
•    60 g másla
•    Hrst kopru
•    1 lžíce cukru
•    Šťáva z půlky citrónu

Na prkénko si položíme očištěný plátek candáta, nakrájíme si ho na tři díly. Každý nakrájený díl osolíme z obou stran a z jedné strany obalíme mákem. Poté si nahřejeme pánev Tefal Unlimited, jakmile je dobře rozehřátá, vložíme kousek másla, necháme roztéct, a poté osmažíme jednotlivé plátky candáta. V průběhu smažení doplňujeme dle potřeby máslo a rozpuštěným máslem poléváme jednotlivé plátky candáta. Jakmile jsou plátky candáta dobře usmažené, stáhneme je z plotny.
Na prkénko si připravíme chřest, nakrájíme na 3 díly. Vezmeme cibuli a nakrájíme ji na delší proužky. Do rozpálené pánve vložíme máslo, necháme rozpustit, přidáme cibuli, orestujeme a přidáme nakrájený chřest a zalejeme bílým vínem, dodáme tymián. Vše ještě osolíme, opepříme a podlijeme bílým vínem.
Pro koprovou omáčku si vezmeme snítka kopru, důkladně otrháme od stonku, a poté nasekáme najemno. V malém hrnci ohřejeme žloutky, které osolíme, opepříme, zakápneme pár kapkami citrónu, přidáme špetku cukru, podlijeme bílým vínem, dodáme kopr a vše společně ještě s máslem rozšleháme metličkou. Omáčka, candát i příloha z chřestu je hotová, můžeme servírovat.

Tipy a Triky
„Jak v chřestu, který je přírodní afrodiziakum probudit sladkost a krásnou plnou chuť? Poduste ho v trošce vody s máslem a bylinkami. Citron před krájením poválejte na prkénku je měkčí a dostanete z něj maximum šťávy.“


Jehněčí hřbet gratinovaný bylinkovou krustou, zeleninové pyré, petrželové brambůrky a jahodová omáčka

Jehneci hrbet gratinovany bylinkovou krustou zeleninove pyre petrzelove bramburky a jahodova omackaj.pg

•    600 g jehněčího hřbetu
•    Hrst směsi čerstvých bylinek
•    80 g másla
•    Hrst strouhanky
•    Sůl
•    20 ml olivového oleje
•    200 g cukety
•    200 g mrkve
•    200 g řapíkatého celeru
•    200 ml bílého vína
•    Sůl
•    Pepř
•    400 g vařených brambůrek grenaille
•    50 g másla
•    Hrst plocholisté petrželky
•    Sůl
•    Pepř
•    Jahody
•    50 g másla
•    Demi-glace

Jehněčí hřbet si očistíme od kostí, šlach a rozložíme si na prkénko. Opepříme z obou stran, stejně tak posolíme. Zakápneme olivovým olejem z obou stran a olej do masa ještě jemně vmasírujeme. Rozehřejeme si pánev Tefal Unlimited a maso opečeme z obou stran, aby se lehce zatáhlo, poté si ho přendáme na plech a zapneme horkovzdušnou fritézu Tefal Easy Fry Oven & Grill, v režimu MASO pečeme zhruba 10 minut.
Na prkénku si nakrájíme mrkev, cuketu a řapíkatý celer na tenké proužky. Rozehřejeme si pánev Tefal Unlimited, kápneme do ní pár kapek oleje a přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, orestujeme, opepříme, osolíme, zalejeme bílým vínem a necháme chvíli vařit. Průběžně zeleninu podléváme bílým vínem.
Na krustu si očistíme bylinky od stonků a nasekáme je, poté je vložíme do misky. Přidáme k nim máslo, strouhanku, sůl, pepř a propojíme lžící v pevnější hmotu. Podle potřeby přidáváme strouhanku. Hotovou krustu roztáhneme z jedné strany po orestovaném mase.
Stáhneme zeleninu z pánve, vložíme do mixéru Tefal InfinyForce Pro a rozmixujeme si pyré.
Dále si připravíme petrželku – obereme ji od stonku a najemno nakrájíme. Dáme rozehřát pánev Tefal Unlimited, vložíme do ní máslo a poté brambůrky grenaille, které posypeme petrželkou. Poté společně restujeme.
V malém kastrůlku si dáme vařit Demi-glace. Očistíme si jahody, nakrájíme na tenké proužky. Do Demi-Glace přidáme máslo, zamícháme a přidáme jahody. Vše smícháme.
Upečený plátek jehněčího hřbetu před servírování rozřízneme, abychom se ujistili, že je krásně narůžovělý a upečený. Servírovat můžeme drobné jehněčí kousky s brambůrkami grenialle na zeleninovém pyré zalité omáčkou z Demi-glace a jahod.

 

Lívancový koláč s jahodovo–vanilkovým krémem

moucnikDenisatefal 2 

•    300 ml mléka
•    200 g celozrnné mouky
•    2 ks vejce
•    Sůl
•    ¼ kostičky droždí
•    2 lžíce cukru
•    Máslo

•    200 g jahod
•    300 g plnotučného tvarohu
•    2 ks vanilkového cukru

V kastrůlku dáme ohřívat mléko. Mezitím si rozpůlíme droždí, jednu část si dáme do mísy a rozmícháme metličkou s cukrem. Do rozmíchaného těstíčka přidáme dvě vejce, smícháme a přilijeme ohřáté mléko. Postupně vmícháváme mouku, až vytvoříme jemné těsto.
Poté si očistíme jahody, které nakrájíme na drobné kousky a smícháme s tvarohem a vanilkovým cukrem.
Dáme si rozehřát pánev, na kterou vložíme kousek másla a na rozpálenou pánev s rozpuštěným máslem vlijeme těsto na jeden velký lívanec, který smažíme dozlatova. Jakmile máme usmaženo, vyndáme a rozkrojíme ho na půl. Půlky dáme na sebe a vykrojíme čtyři kruhové výseče, abychom vytvořili čtyři dezerty. Dle chuti můžeme patra prolít třeba oblíbeným sirupem, a poté servírujeme na talíři lívancový dortík ozdobený tvarohem s jahodami.

    
TIPY TEFAL:

TEFAL EasyFryOvenGrill FW501815 6 2
Inovativní novinka na trhu horkovzdušná fritéza – Tefal Easy Fry Oven & Grill FW501815 disponuje 9 chytrými funkcemi skrytými v jediném pomocníkovi nahradíte jím mikrovlnou troubu, gril, fritézu, troubu na pečení, sušičku potravin, pánve a mnoho dalších přístrojů. Díky 8 přednastaveným automatickým programům bude příprava lahodných jídel hračka a umožní připravit širokou škálu pokrmů s využitím minima tuku. Je až o 30 % úspornější a rychlejší než klasická trouba, šetří čas, kalorie i špinavé nádobí. V domácnostech s menší pracovní plochou je velmi praktickým a designovým řešením, dokáže nahradit velké množství kuchyňských přístrojů a potěší vás i svým minimalistickým designem.

 

Tefal G2551902 Unlimited Wokpan image 2

Nepřilnavý povrch pánví Tefal Unlimited G255 je až šestkrát odolnější vůči poškrábání. Když pánev dosáhne ideální teploty pro smažení, indikátor Thermo-Signal, známé červené kolečko, nově v designu přesýpacích hodin, změní barvu a hodiny zmizí. Tím značí, že pánev dosáhla dokonalé teploty pro smažení. Dno Thermo-Fusion se extrémně rychle ohřívá a tím zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla k perfektnímu smažení. Díky nepřilnavému povrchu je vaření pohodlné a čištění velmi rychlé.

www.tefal.cz


www.homeandcook.cz

 

Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.

28. listopad 2022
Dnes má svátek René

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek