Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Čtyři originální bio recepty na Valentýna

Čtyři originální bio recepty na Valentýna

www.probio.cz


Plánujete letos překvapit partnera na Valentýna něčím neobvyklým, co nadchne jeho chuťové buňky a navodí romantickou atmosféru?
Přinášíme vám čtyři zajímavé recepty ze zdravých surovin, které jste možná ještě nikdy nevyzkoušeli. Nebojte se experimentovat, partner to jistě ocení!

 

Ječný lívancový dortík se zeleným ječmenem – zdravá krása na talíři
jecny livancovy dortik se zelenym jecmenem print
 
Doba přípravy: 60min

Ingredience:

Palačinky:

•    250 g celozrnné ječné mouky  BIOHARMONIE
•    2 lžičky kypřícího prášku
•    1 lžička soli
•    500 ml podmáslí
•    2 vejce

Krém
•    150 g sýru mascarpone
•    150 g čerstvého krémového sýru typu Lučina
•    50 ml smetany ke šlehání
•    50 g nastrouhaného parmezánu
•    1 stroužek česneku
•    2 porcované pytlíky zeleného ječmene Bio Neobaotanics

Postup:
V míse střední velikosti smícháme postupně dle uvedeného pořadí všechny suroviny. Vznikne palačinkové těsto. Pomocí naběračky lijeme přiměřené množství těsta na rozpálenou pánev s trochou oleje a usmažíme přibližně sedm ječných palačinek, které klademe jednu na druhou a necháme vychládnout.
Mezitím si uděláme krém. V míse vyšleháme krémové sýry, smetanu, přidáme parmezán a prolisovaný česnek. Nakonec přidáme porcovaný zelený ječmen,(můžeme jej nahradit půlkou avokáda). Světle zeleným krémem mažeme jednotlivé palačinky a skládáme na sebe. Zbytkem krému pomažeme povrch a boky. Povrch ozdobíme dle fantazie zeleninou, salátovými lístky.

 

Výražkové red velvet cupcaky – jemná romantika pro zamilované 

 Vyrazkove red velvet cupcaky
Doba přípravy: 50 minut + 25 minut pečení
Ingredience:
Těsto:
•    200 g žitné mouka výražková BIOHARMONIE
•    50 g špaldové mouky celozrnné BIOHARMONIE
•    2 lžičky kypřícího prášku Amylon
•    2 pol. lžíce kakaa
•    200 g třtinového cukru BIOHARMONIE
•    100 g másla
•    2 vejce
•    200 g červené řepy, nebo 100 g pyré z řepy
•    1 polévkové lžíce citrónové šťávy
•    1 lžička rýžového (nebo bílého vinného) octa
•    2 vanilkové cukry Amylon
•    100 ml podmáslí
Krém:
•    250 g mascarpone
•    200 g čerstvého sýru typu Lučina
•    3 lžíce moučkového cukru
•    2 vanilkové cukry Amylon, nebo 1 lžička vanilkového extraktu
Na ozdobení: ovoce
Postup:
Červenou řepu uvařte, zchlaďte a oloupanou rozmixujte na pyré. Suché suroviny smíchejte zvlášť, tekuté také, poté obojí smíchejte dohromady v tekutější těsto. Všechny suroviny důkladně promícháme a ze 2/3 plníme formičky na muffiny. Pečme při 180°C cca 25 minut. Muffinky necháme důkladně vychládnout.
Připravíme si krém vyšleháním všech surovin do hladka, naplníme zdobičku a ozdobíme povrch muffin. Ozdobíme ovocem

 

Kokosovo-ovocný raw dort – voňavá pochoutka pro milovníky raw

kokosovo ovocny raw dort print 2
Doba přípravy: 50min
Ingredience:
Na korpus:
•    3 šálky kešu ořechů BIOHARMONIE (přes noc namočených ve vodě)
•    ½ šálku datlí
•    ½ šálku agávového sirupu BIOLINIE
•    ¾ šálku kokosového oleje BIOLINIE
Náplň:
•    ½ šálku kešu oříšků BIOHARMONIE
•    ¼  šálku vody
•    ¼ šálku kokosového oleje BIOLINIE
•    2 polévkové lžíce agávový sirup BIOLINIE
Připravte si rozevírací dortovou formu o průměru 23 cm. Vyložte ji pečlivě pečícím papírem. Suroviny na korpus rozmixujte v mixéru, tak aby směs zůstala hrubší, nebyla úplně jemně rozmixovaná. Vzniklou směs rozetřete do formy na pečící papír a lžící do rovna uhlaďte.
Poté v mixéru rozmixujte všechny suroviny na náplň. Tentokrát do zcela jemné a hladké konzistence. Vzniklý krém rozetřete na korpus.
Dejte alespoň na 2 hodiny chladit do lednice. Pak dort ozdobte ovocem.

 

Čirokové noky s jahodovou omáčkou – netradiční surovina v lahodné úpravě

Cirokove noky s jahodovou omackou print

Doba přípravy: 45min
Ingredience:
•    150 g čirokové krupice Naše Biofarma
•     500 ml mléka
•    80 g másla
•    špetka soli
•    70 g pšeničné krupice
•    2 vejce
•    60 g třtinového cukru Bioharmonie
•    500 g jahod
•    2 lžíce vody, ½ lžičky balzamikového octa, 1 lžička kukuřičného škrobu
Postup: Mléko přivedeme k varu a rozpustíme v něm máslo. Pomalu, za stálého míchání přisypáváme smíchanou krupici. Vytvoří se hustá kaše. Stále mícháme, až se začne odlepovat od vařečky. Necháme ji zchladnout, ale ne vystydnout a zapracujeme do ní rozšlehaná vejce. Pomocí dvou polévkových lžic tvarujeme noky, které zaváříme do osolené vroucí vody. Vaříme 7 až 8 minut a vyjmeme. Necháme chvíli zatáhnout. Jahody omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s vodou přivedeme k varu. Osladíme a přidáme balzamikový ocet. Vidličkou jahody rozmačkáme. V troše vody rozmícháme škrob a omáčku zahustíme. Noky servírujeme přelité omáčkou a ozdobené čerstvými jahodami.

 

 

zdroj: www.probio.cz

 

 

28. listopad 2022
Dnes má svátek René

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek