Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Nebesky dobré sušenky

Nebesky dobré sušenky

www.nebespan.cz

nebesky dobre susenky 04 WEBSIZE
„Mandlové máslové sušenky jsou velice jednoduché na přípravu, chutnají skvěle a vydrží stejně dobré až dva měsíce. Hodí se na vánoční stůl a hezky zabalené klidně i jako dárek,“ doporučuje Sabina Kmecová z restaurace Nebespán v Kašperských Horách, která recept připravila.

 

Suroviny:
Na 100 sušenek o průměru cca 5 cm (nebojte, vydrží křupavé celý měsíc!), potřebujeme:
580 g hladké mouky
620 g polohrubé mouky
350 g jemně mleté mandlové mouky (nejvýhodněji objednáte v potřebách pro cukráře a pekaře)
4 kapky mandlového aroma (mají ve všech větších obchodech)
600 g másla
350 g třtinového cukru
450 g cukru krupice
5 žloutků
5 ks celých vajec
1 lžička prášku na pečení
vanilka z 1 celého lusku

Postup:
1. V robotu vyšlehejte žloutky, vejce a cukr do hladké pěny.
2. Poté postupně zapracovávejte měkké máslo (ne tekuté), mandlové aroma a mandlovou mouku.
3. Smíchejte oba druhy mouky s práškem na pečení s vanilkou a postupně přidávejte ke směsi.
4. Hotové těsto nechte přikryté odpočinout jednu hodinu v lednici, poté jej vyndejte a nechte odpočívat ještě 30 minut při pokojové teplotě.
5. Těsto rozválejte na pomoučněné ploše na tloušťku cca 4-5 mm a vykrájejte kulaté sušenky.
6. Přendejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte cca 6-7 minut při teplotě 190 stupňů.
7. Nechte vychladnout cca 10 minut, poté sundejte z plechu a nechte úplně vychladnout.
Tip Nebespánu: Sušenky můžete uchovávat po dobu až 2 měsíců například v plechové krabici na sušenky, ale nedávejte je do lednice.

sabina kmecova foto nebespan WEBSIZE
Nebespán v Kašperských Horách je útulná kavárna a bistro, kde ochutnáte lahodné francouzské i šumavské speciality z čerstvých regionálních surovin, poctivé domácí zákusky a skvělou kávu. Také je to ale první boutique hotel na Šumavě. Můžete se tady ubytovat v romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce či v komfortních apartmá. O gastrozážitky se zde postará i gurmánský obchůdek, kde na návštěvníky s pravidelnými obměnami čeká vždy jeden nový vyzkoušený recept a kvalitní suroviny z okolních farem.

 

Zdroj, foto: www.nebespan.cz

 

 

 

 

2. prosinec 2022
Dnes má svátek Blanka

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek