Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Konfitovaný králík s pomerančovým chutney

Konfitovaný králík s pomerančovým chutney

www.schneider-group.cz

SCHNEIDER Konfitovany kralik HiRes
Na stehna:
4 ks králičích stehen
12 plátků Schneider snídaňové slaniny
Sůl, pepř
Několik snítek tymiánu
1 kg husího sádla

 

Na chutney:
2 ks pomeranče
1 pol. lžíce másla
150 g čerstvých nebo mražených brusinek
2 pol. lžíce třtinového cukru
100 ml jablečného moštu
50 ml suchého bílého vína
1 ks celé skořice
4 ks badyánu
sůl a bílý pepř

 

Na lokše:
1 kg brambor uvařených ve slupce (ideálně den předem)
300 g hladké mouky
Sůl
Husí sádlo

schneider

Postup:
Králičí stehna den předem bohatě nasolíme, proložíme snítkami tymiánu, zakryjeme fólií a necháme odpočinout. Druhý den oklepeme přebytečnou sůl. Každé stehno pečlivě zabalíme do plátků Schneider snídaňové slaniny. Rozehřejeme troubu na 80°C a v pekáči rozpustíme husí sádlo. Obalená stehna do rozpuštěného sádla opatrně zcela ponoříme, přidáme i snítky tymiánu. Vrátíme do trouby a necháme při 80°C konfitovat asi 4-5 hodin než budou stehna měkká. Na chutney si z pomerančů vykrájíme dužinu bez bílých blan. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme k němu cukr a brusinky. Necháme společně zkaramelizovat. Přidáme koření a bílé víno, které necháme vyvařit. Poté přidáme vykrájené pomeranče, jablečný mošt a svaříme do husta. Na závěr dochutíme solí a bílým mletým pepřem. Na jemném struhadle si nastrouháme vychladlé a oloupané brambory a smícháme je s moukou a špetkou soli. Na sporáku si rozpálíme nejlépe litinovou pánev. Z těsta vyválíme placky o tloušťce asi 3 mm, které na pánvi na sucho opékáme z obou stran tak dlouho, až se budou tvořit puchýřky. Po opečení ihned potíráme rozpuštěným husím sádlem a držíme v teple. Pozor, s těstem je potřeba pracovat rychle. Při delším zpracování může začít řídnout. Před servírováním vyjmeme opatrně měkká stehna z teplého sádla a necháme je pod grilem nebo v prudce rozpálené troubě opéct do zlatova. Servírujeme s lokši a připraveným chutney.

 

www.schneider-group.cz

 

www.JakNaVelkeVeci.cz

 

 

 

 

28. listopad 2022
Dnes má svátek René

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek