Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Vánoční ryba 3x jinak

Vánoční ryba 3x jinak

ryba1
O Vánocích kalorie neřešíme. Přesto bychom si ale měli rozmyslet, než na štědrovečerní tabuli zařadíme smaženého kapra a babiččin bramborový salát. Ne kvůli kaloriím – jednou za rok si zahřešit můžeme. Díky odlehčené večeři vám ale nebude těžko a budete mít sílu na návštěvy na Boží hod a sv. Štěpána. Navíc nebudete muset stát hodinu u pánve – stačí dát do trouby a můžete se jít bavit s rodinou.

Pečený kapr s jarní cibulkou
Počet porcí: 4
Ingredience:
•    4 filety kapra
•    sůl
•    1 svazek jarní cibulky
•    ½ lžičky mleté sladké papriky
•    500 g brambor
•    150 g sójové smetany
•    30 g rostlinného tuku Flora Gold
•    rostlinný tuk Flora Gold na vymazání
Návod k přípravě:
Nejprve si připravíme ingredience. Kapra osolíme, brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na lupínky, jarní cibulky (naštěstí je už koupíte celoročně) očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.
Troubu předehřejeme na 220 °C. Do pekáče vymazaného rostlinným tukem Flora Gold vložíme polovinu cibule a poskládáme na ni vrstvu brambor. Osolíme a ochutíme trochou mleté papriky. Přidáme porce kapra a zalijeme smetanou. Posypeme zbývající jarní cibulkou a mletou papriku.
Pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.


Losos s celerovým pyré

ryba2
Počet porcí: 4
Ingredience:
•    600 g lososa (filety)
•    3 polévkové lžíce rostlinného tuku Flora Gold
•    500 g celeru
•    250 ml sladké smetany
•    2 lžičky celozrnné hořčice
•    200 g brokolice
•    cherry rajčátka
•    mrkev
•    sůl, koření
Návod k přípravě:
Filety z lososa osolíme a okořeníme.
Opečeme z obou stran na rozehřátém rostlinném tuku Flora Gold, a odložíme na teplé místo.
Celerové pyré připravíme tak, že do výpeku přidáme očištěný nastrouhaný celer, zalijeme sladkou smetanou a uvaříme do měkka. Po uvaření směs rozmixujeme a dochutíme celozrnnou hořčicí.
Lososa podáváme s celerovým pyré, spařenou brokolicí, dozdobený cherry rajčátky a hoblinkami mrkve.

Treska s chilli, pažitkou a creme fraiche

ryba3
Počet porcí: 4
Ingredience:
•    600 g tresky
•    80 g rostlinného tuku Flora Gold
•    200 ml bílého vína
•    400 g creme fraiche (francouzská specialita)
•    3 lžičky citronové šťávy
•    sůl, čerstvě mletý pepř, chilli paprička
•    menší hrst plocholisté petrželové nati

Návod k přípravě:
Filety tresky osušíme.
Rozpálíme polovinu množství rostlinného tuku Flora Gold v ohnivzdorné zapékací míse a zprudka opečeme filety po obou stranách. Osolíme a opepříme. Vyjmeme a přendáme na pečící papír.
Do mísy přidáme druhou polovinu rostlinného tuku Flora Gold, semínek zbavenou nakrájenou chilli papričku a za stálého mícháni vaříme asi 1 minutu. Přilijeme bílé víno, citronovou šťávu a necháme lehce zredukovat. Poté přidáme creme fraiche a na mírném ohni povaříme asi 5 minut.
Nakonec přidáme opečené filety a znovu krátce provaříme.

 

Zdroj, foto:  www.focus-age.cz

2. prosinec 2022
Dnes má svátek Blanka

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek