Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

CHIA RAŽENKA se salsou pico de Gallo a grilovanými krevetami s koriandrem

CHIA RAŽENKA SE SALSOU PICO DE GALLO A GRILOVANÝMI KREVETAMI S KORIANDREM

Recept 1 Dokrupava.cz Chia razenka krevety koriandr
Nová chia raženka je hlavní surovinou pro letní recept, který pro vás připravili autoři blogu Dokřupava.cz. Oba autoři – profesionální šéfkuchař Michal Suchánek i nadšená blogerka a gurmetka Anita Ponešová – k nové chia ražence přistoupili vlastním a rozhodně originálním způsobem. Nechte se inspirovat jejich zdravými a navýsost chutnými recepty a zpestřete si nejen nadcházející léto plné vůní a chutí. Nadšeni budou nejen vyznavači masa, ale i příznivci mořských plodů, dokonce i nemasově založení labužníci.
Autor receptu: Michal
Ingredience na dvě porce:
2 chia raženky
10 větších syrových krevet (mražených, nikoliv předvařených)
1 masité rajče
¼ manga
¼ červené cibule

2 stroužky česneku
3 snítky čerstvého koriandru
3 snítky kadeřavé petrželky nasekané nadrobno
½ chilli papričky
šťávu z ½ limetky
kousek másla na opečení krevet
sůl, pepř
Postup:
Nejprve si připravíme salsu Pico de Gallo (kohoutí hřebínek), která je velmi chutná a nádherně barevně doplní celý recept. Rozpůlíme jedno masité rajče a vydlabeme z něj vnitřek. Zbytek rajčete nakrájíme na velmi jemné kostičky. Následně přidáváme další ingredience, všechny nasekané na stejné kostičky – ¼ manga, ¼ červené cibule, jeden stroužek česneku, ½ chilli papričky. Přidáme tři snítky čerstvého koriandru, šťávu z ½ limetky, sůl, pepř a vše zamícháme.
Nyní je ta pravá chvíle na krevety. Do receptu volíme raději větší a syrové krevety. Mohou být i mražené, ale rozhodně ne předvařené. Nejprve si připravíme tři snítky kadeřavé petrželky rozsekané spolu s jedním stroužkem česneku. Rozpálíme pánev s kouskem másla a rozmrzlé krevety opečeme poměrně rychle do růžova. Ke konci opékání krevety osolíme a posypeme petrželkou s česnekem. Po vychladnutí je vyloupeme a použijeme do sendviče.
Chia raženky podélně rozkrojíme, naplníme zlehka salsou a přidáme krevety. Raženku můžeme ještě dozdobit snítkami koriandru.
Michal Suchánek ke svému receptu na chia raženku se salsou Pico de Gallo a grilovanými krevetami s koriandrem dodává: „Vždy, když si poslepu přičichnu k této delikatese, cítím vůni mexické exotiky. Je to letní, svěží a lehce pikantní recept. Díky spojení s krevetami je moderní a také velmi zdravý. Pokaždé, když si jej připravíte, budete mít chuť okamžitě někam odjet za dobrodružstvím.“

 

Zdroj, foto: dokrupava.cz

2. prosinec 2022
Dnes má svátek Blanka

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek