Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Obláčkový nápoj - Ptačí mléko

Ptačí mléko obláčkový nápoj

Obláčkový nápoj aneb Zavzpomínejte na dětství a ochutnejte ptačí mléko. Ptačí mléko - buď ho milujete, nebo ne. Dětství však připomíná téměř všem.

Obláčkový nápoj aneb Zavzpomínejte na dětství a ochutnejte ptačí mléko
 Ptačí mléko obláčkový nápoj
Ptačí mléko - buď ho milujete, nebo ne. Dětství však připomíná téměř všem. Jemné obláčky plovoucí v krému a vůně vanilky. Zkusit si jej můžete připravit doma nebo se vydejte ochutnat ptačí mléko, které připravuje šéfkuchař Igor Čehy v restauraci River Bank v Bratislavě. Během nedávného slovenského zimního festivalu jídel se stalo třetím nejobjednávanějším jídlem a jednoznačně se stalo nejoblíbenějším dezertem celého festivalu.
Recept připravil Igor Čehy, šéfkuchař restaurace River Bank, Grand Hotel River Park, Bratislava
 Igor Čehy šéfkuchář Grand Hotelu River Park Bratislava
Ptačí mléko s krémem z pravé vanilky a se slaným karamelem
Ingredience pro 6 osob:
1 l plnotučného mléka
vanilkový lusk
6 větších vajec
3 PL moučkového cukru
špetku soli
 
Postup:
Bílky vyšleháme s 2 PL cukru a se špetkou soli. Mléko přivedeme k varu v kastrůlku
a ze sněhu tvarujeme naběračkou požadované tvary. Povaříme je asi minutu v mléce a vybereme do servírovací nádoby. Pak přecedíme mléko do nového hrnečku, přidáme vanilkové zrníčka a opatrně vmícháme žloutky rozmíchané s cukrem. Důležité je, aby teplota mléka nebyla vyšší než 85°C. Nakonec krém přecedíme do nádoby s bílkovými buchtičkami. Na závěr doporučuji přelít horkým karamelem se špetkou solného květu.

 

Zdroj, foto: AK; Grand

28. listopad 2022
Dnes má svátek René

Počasí


logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek