Vegetariánské karbanátky z kapusty

Skvělé vegetariánské karbanátky z kapusty.

Recept Vegetarianske kapustove karbanatky

Budete na ně potřebovat:

1 balení Kapusta řezaná Dione 450 g
200 g brambor
jarní cibulku na plátky
nasekaný koriandr
sůl
pepř
kmín
špetku chilli
3 lžíce másla

Nejprve si připravte kapustu Dione. Kapustu vložte do hrnce s 500 ml osolené vroucí vody, krátce povařte a sceďte. Ještě v době, kdy se vám vaří kapusta, si na másle orestujte jarní cibulku. Tu na závěr osolte a opepřete. Připravte si také brambory. Ty uvařte už oloupané a nakrájené v osolené a okmínované vodě. Pak je rozšťouchejte. Kapustu, cibulku a brambory smíchejte dohromady a ochuťte. Rukama namočenýma ve studené vodě pak tvarujte karbanátky, které na másle po obou stranách opečte do zlatova. Podávat je můžete s oblíbeným dipem v opečené housce. Nebo jen tak třeba s pošírovaným vejcem a rajčatovým salátkem.

 

 

 

Ddroj, foto: Dione

26. září 2018
Dnes má svátek Andrea

Počasí


 

IMG 5592

jota

 

banner Luxor1

 

 bustourist

 logomotylek