Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Recept na Těstoviny se špenátem a kuřecím masem jsou navíc skvělou „rychlovkou“, kterou zvládnete připravit za půl hodiny. Strávníky ale zároveň nijak neodbydete.
Na recept si připravte:
1 balení Listového Špenátu řezaného Dione
500 g těstovin
2 lžíce rostlinného oleje
1 cibuli
250 g kuřecích prsou
2 stroužky česneku
sůl
pepř
250 g smetany
100 g strouhaného sýra
Začněte přípravou těstovin, ty uvařte podle návodu na obalu. Když se těstoviny vaří, orestujte na pánvi na kostičky nakrájenou cibuli a maso. Když je maso takzvaně „zatažené“, přidejte rozmrazený Listový Špenát řezaný, prolisovaný česnek, osolte, opepřete a nechte prohřát. Směs zalijte smetanou a nechte krátce povařit. Scezené a propláchnuté těstoviny dejte na vyhřátý talíř a přelijte připravenou směsí nebo smíchejte rovnou v hrnci. Na závěr můžete posypat nastrouhaným sýrem. Kdyby se vám recept časem omrzel, můžete místo špenátu vyzkoušet Český hrášek Dione, který je krásně sladký.
Zdroj, foto: Dione