Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. judipoker365.comBet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports, slots tng duitnow 918kiss ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Playing online casino Malaysia through Alibaba33 online casino Malaysia can be a fun and rewarding experience for those who enjoy playing games for fun. Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33Bet on your favourite slots, live, sporting events and win big! If you enjoy sports Slots Ewallet Online Casino Malaysia Mega888 918Kiss Alibaba33, slots ewallet duitnow tng like Mega888 ewallet Alibaba33 online casino Malaysia has something for you.

Podzimní dýňové a zvěřinové delikatesy v zámecké restauraci Chateau Ctěnice

Romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice situovaná v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici Prahy nabídne svým hostům po celý říjen sezónní dýňové a zvěřinové menu plné chutí podzimu. Dýňové a zvěřinové menu, sestavené zkušeným šéfkuchařem Denisem Wágnerem, bude v restauraci Chateau Ctěnice, která jsou součástí skupiny PYTLOUN RESTAURANTS, k dispozici každý den od 12:00 do 21:00 hodin.

ctenicepytloun

„Říjen je měsícem plným barev a chutí podzimu, a my v restauraci Chateau Ctěnice jsme pro vás s naším týmem připravili jedinečné gastronomické zážitky, které dokonale vystihují atmosféru tohoto období. Naše říjnová nabídka se nese ve znamení dýní a zvěřiny, surovin typických pro podzimní sklizeň a lesní hony. Přijďte si k nám vychutnat podzim v jeho nejkrásnější podobě,“ říká šéfkuchař Denis Wágner.

Restaurace Chateau Ctěnice (Bohdanečská 259, Praha-Vinoř) nabízí 40 míst k sezení v příjemném prostředí moderní zámecké restaurace. Cihlové klenuté stropy, hrubý štuk a těžká dlažba dodávají interiéru autentický vzhled. Restaurace se zaměřuje na klasiku s důrazem na čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Nová venkovní terasa, která je od června v provozu, umožňuje vychutnat si gastronomické speciality, kávu, pivo či osvěžující drinky s výhledem na zámecké nádvoří, což je ideální pro odpočinek a prožití klidné atmosféry ctěnického panství.

Dýně a zvěřina v české kuchyni
Dýně a zvěřina jsou v české kuchyni oblíbené suroviny, které se často objevují na podzimních stolech. Dýně, se svou jemnou a sladkou chutí, je ideální pro přípravu polévek, pyré nebo pečených pokrmů. Zvěřina, jako je srnčí, jelení nebo divočák, přináší do jídelníčku bohatou a výraznou chuť, která se skvěle doplňuje s kořením a bylinkami. Kombinace dýně a zvěřiny může vytvořit harmonické a chutné pokrmy. Například pečená dýně s rozmarýnem a česnekem může být skvělou přílohou k srnčímu steaku. Nebo je možné připravit dýňové pyré jako základ pro omáčku k jelenímu ragú. Tyto suroviny nejen obohatí jídelníček, ale také přinesou do kuchyně kousek podzimní atmosféry.

Dynezverina24

Dýňové a zvěřinové menu restaurace Chateau Ctěnice
Předkrm:
Ciabatta se zvěřinovým ragú, dýní, hrubozrnnou hořčicí s medem, okurkou a koriandrem - 250 Kč
Polévka:
Dýňový krém s chilli, kokosovým mlékem a ořechovými krutony - 105 Kč
Hlavní chod:
Srnčí řízek v panko strouhance s vůní tymiánu, vídeňský bramborový salát, pečený citron - 390 Kč
Hamburger s trhaným srnčím masem, zelný salát s dýňovým kompotem, bramborové hranolky a chilli majonéza s estragonem – 425 Kč
Tortellini s dýní Hokkaido, cherry rajčaty a sýrem pecorino – 295 Kč
Kančí kýta pečená na jalovci s dýňovým zelím a bramborovým závinem - 395 Kč
Dezert:
Dýňové crème brûlée s borůvkami - 155 Kč

restaiúrafectenice24
Vybraní dodavatelé restaurace Chateau Ctěnice:

Zvěřina Petron od českých myslivců
Zvěřina Petron pochází od mysliveckého sdružení pouze z České republiky, které se o zvěř celoročně stará a díky jejich péči je maso vysoce kvalitní. Zvěřina se vrací do tuzemských restaurací a domácností. Vysoce kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron se upravuje v moderních zařízeních v České republice. Na trh se zvěřina dodává ve stabilní kvalitě z prověřených zvířat ulovených v našich lesích. Tuto hodnotnou tradiční potravinu chceme v naší restauraci vrátit do našeho jídelníčku.

Holštýnský skot
Vše začíná ve správném výběru našeho dodavatele kvalitního a zároveň dostupného masa, které bez váhání jíme my sami, a proto z něj vaříme a prodáváme ho i Vám našim zákazníkům. Je pro nás důležité vědět a být přesvědčeni o tom, že prodáváme to, čemu sami věříme a s čím máme tu nejlepší zkušenost. Proto nakupujeme hovězí a telecí maso z Holandska, kde nám náš dodavatel i výrobce deklaruje a zajišťuje splňování nejvyšších standardů. Z nichž těmi nejdůležitějšími jsou dobré životní podmínky zvířat a sledovatelnost v celém výrobním řetězci.

Ekofarma Františka Berky z Tanvaldu

Věnuje se již přes 20 let chovu masného skotu. Prioritou je kvalitní přístup a péče o něj. Postupně vytváří a zdokonaluje příjemné prostředí pro zvířata a má chov na nejvyšší evropské úrovni. To vše zajišťuje nepřekonatelnou chuť masa. Vychutnejte si jejich skvělé maso v biokvalitě.

Kozí farma Pěnčín

je splněným snem jedné rodiny, která se rozhodla změnit svůj způsob života. Získali zpět svoji nezávislost a chopili se příležitosti dělat věci, které mají smysl a jsou pro ostatní přínosné. Všechny kozy dobře prospívají v čistém prostředí, aby veškerý čas trávily na pastvinách ve volné přírodě, která je zde naprosto jedinečná. Veškeré krmení si vyrábí sami a pochází z místních horských luk. Odměnou za toto úsilí je kozí mléko té nejvyšší kvality pro všechny jejich výrobky - od čerstvých, až po dlouho zrající tvrdé sýry. Všechny výrobky se vyznačují jedinečnou chutí a jemností.

Rybářství Skalní mlýn

se nachází v panenské přírodě Moravského krasu v lokalitě CHKO, kde vzhledem k absenci chemických posypů nedochází k znečištění vod. Jedná se o ojedinělé zařízení tohoto druhu chovu ryb na krasové vodě v rámci Evropy. Ryby jsou chovány ve vodě říčky Punkvy, která vyvěrá v ekologicky čisté lokalitě a nikdy nepřesahuje teplotu 13°C. Od roku 2008 mají registrovánu ochranou známku punkevní pstruh.

Destiláty Roviny

slovo majitele Petra Skopala
V malé vesnici Prosenice, v našich sadech, v rodinné palírně vznikají ovocné destiláty té nejjemnější chuti. Haná je mozaika polí protkaná vesničkami, řekami, chmelnicemi a sady. Až v dáli na horizontu v jemném oparu se zvedají Jeseníky. Jsme součástí tohoto kraje a ten je součástí nás. Máme rádi naše sady a okolní přírodu. Máme rádi horká léta i dlouhé stíny zlatavého podzimu. Máme rádi svou práci – od mozolů na rukou z trhání ovoce po vůni kvasu připraveného k destilování. A tak to měli naši dědové i ti jejich. Ovocné destiláty jsou moravskou tradicí, hrdostí každé rodiny. My jsme posunuli naši rodinnou pýchu o kus dál. Léta zkušeností jsme předestilovali v naši vlastní značku pálenek, které si nesou ty nejjemnější chuťové nuance.

Gin Dlabka

slovo majitelů Ondřej a Kateřina Dlabolovi
Příběh moštárny a řemeslného lihovaru Dlabka. Náš život se zásadně změnil v roce 2017, kdy jsme ve Svijanském Újezdu nalezli místo, jež nám oběma doslova uhranulo. Jakmile jsme spatřili dokonalý výhled na Trosky i Ještěd a ucítili vůni zdejších stromů, rozhodli jsme se, že tady zůstaneme a něco společně vybudujeme. Poctivé řemeslo v souladu s přírodou. Snažíme se v maximální možné míře o návrat ke kořenům sadařského a lihovarnického řemesla. Nepoužíváme chemické postřiky a spíše, než těžkou techniku mezi stromy v našich sadech potkáte prasata, která se starají o přirozené hnojení a dojídají spadlé ovoce; kočky, které loví myši a další hlodavce; nebo naši teriérku Maki na ranní obchůzce. Samozřejmostí jsou pro nás také včely, díky kterým máme vždy perfektně opylený sad, výborný med pro vlastní spotřebu, a hlavně máme možnost jejich prostřednictvím okolní přírodě něco vracet.

Restaurace Chateau Ctěnice

Restaurant Chateau Ctěnice, Praha | Vítejte na oficiálních stránkách (restauracechateauctenice.cz)

Restaurace Chateau Ctěnice | Facebook

Restaurace Chateau Ctěnice (@restaurace_chateau_ctenice_) • Fotky a videa na Instagramu

 

O společnosti PYTLOUN RESTAURANTS

Restaurace patřící do skupiny PYTLOUN RESTAURANTS jsou umístěny na skvělých lokalitách v Praze, Liberci, Krkonoších a Krušných horách. Skupina zahrnuje restauraci Talíř a Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague a restauraci Chateau Ctěnicev Praze, restauraci Zlatý kohout a Imperial Pizza Liberec v Liberci, restauraci Rendlík v Krušných horách, a restauraci Končina a Imperial Pizza Harrachov v Harrachově. Restaurace nabízejí vynikající českou a italskou kuchyni. V PYTLOUN RESTAURANTS kladou velký důraz na čerstvé suroviny od místních farmářů. Spolupráce s místními dodavateli zajišťuje kvalitní, čerstvé a sezónní suroviny pro připravované pokrmy. Skupina také podporuje udržitelné zemědělství a ekologické postupy, které přispívají k ochraně životního prostředí a podpoře lokálních komunit. Všechny restaurace se snaží využívat sezónní ingredience podle dostupnosti a nabídky od místních partnerů, což jim umožňuje připravovat pokrmy plné chuti a kvality.

www.pytloun-restaurants.cz

O společnosti PYTLOUN HOTELS

PYTLOUN HOTELSpatří k ceněným českým hotelovým značkám, která v současné době provozuje celkem čtrnáct designových i tradičních hotelů a šest restaurací, z toho osm hotelů v Liberci,kde je její vlajkovou lodí designový Pytloun Grand Hotel Imperial,dva horské hotely v Harrachově v Krkonoších a v Krušných horách,a čtyři hotely v Praze, jeden v srdci hlavního města na Václavském náměstí, dva hotely na pražské Kampě (Pytloun Kampa Garden Hotel Prague a Pytloun Old Armoury Hotel Prague)a čtvrtý v zámeckém areálu Ctěnicev místní části Vinoř na severovýchodním okraji Prahy. Díky důsledné diverzifikaci portfolia nabízí ubytování pro všechny typy hostů. Každý hotel sítě PYTLOUN HOTELS má svou vlastní osobitost a styl. Všechny ale sdílejí stejný závazek poskytovat hostům vynikající služby, moderní vybavení a výjimečný zážitek z pobytu.

www.pytloun-hotels.cz

 

Zdroj, foto: Chateau Ctěnice 

23. leden 2025
Dnes má svátek Zdeněk

Počasí


Naši partneři

logoNR1 

 

ALBATROS MEDIA RGB

 

logomotylek